Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere si localizare: situat in statiunea montana Vatra Dornei, Hotelul Carol se afla la doar 50 de metri de centru. Arhitectura austro - ungara a hotelului, impreuna cu stilul vintage se imbina cu confortul tehnologiei moderne.
Cladirea Hotelului Carol dateaza inca din 1896 cand, odata cu refacerea si modernizarea statiunii balneare si in urma audientelor primarului Vasile Deac la Curtea Imperiala, a inceput constructia actualului hotel impreuna cu Stabilimentul Balnear, Cazinoul, Palatul Comunal si cladirea Izvorul Sentinela. Cladirea era destinata initial tratamentului balnear si facea parte din Stabilimentul Balnear. Renovarea si restaurarea acestui monument istoric a fost facuta prima oara in 2002 cand a fost transformat in Hotel Carol categoria 3 stele (spatiu de cazare de 17 camere, restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, gradina de vara si parcare proprie).
Dupa 10 ani cladirea urmeaza un amplu proces de renovare si modernizare urmand ca Hotel Carol sa devina un hotel de 4 stele pastrand stilul caracteristic austro-ungar care l-a consacrat. Spatiul de cazare se modifica din 17 in 15 camere pentru a face loc unui centru wellness spa (Carol Wellness Spa). De asemenea restaurantul este renovat si marit la o capacitate de 120 de locuri. Parcarea este si ea modificata iar gradina de vara va fi compusa dintr-o terasa acoperita si un spatiu de joaca pentru copii amenajat special.
Partiile de schi se afla la 150 de metri, iar Dealu Negru, una dintre cele mai mari partii de schi din Romania, este la 300 de metri. Exista un lift panoramic la 300 de metri de proprietate, iar centrul de echitatie Runc este la 500 de metri. Gara se afla la 50 de metri.

Camere: hotelul dispune de 36 de locuri de cazare in 15 camere dotate cu mobilier modern, telefon, internet wireless, bai proprii, TV cu cablu, aparat de purificat aerul.
Camera dubla: suprafata 25 mp, 1 pat dublu, LCD TV prin cablu, minibar, telefon, incalzire, mocheta, garderoba/ dulap, dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa si serviciu de trezire.
Garsoniera (suita junior): suprafata 36 mp, 1 pat dublu si o canapea extensibila, LCD TV prin cablu, minibar, telefon, incalzire, mocheta, garderoba/ dulap, dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa si serviciu de trezire.
Apartament: suprafata 42 mp, 1 pat dublu si o canapea extensibila, living spatios cu zona de relaxare, LCD TV prin cablu, minibar, telefon, incalzire, mocheta, garderoba/ dulap si serviciu de trezire. Baia privata este dotata cu dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa iar unele camere au si balcon.

Facilitati: receptie, restaurant, parcare proprie monitorizata 24/h, gradina de vara si terasa de vara cu umbrele de soare, o terasa deschisa pe tot parcursul anului si incalzita in timpul iernii, salon de frumusete, spa si centru de wellness, loc de joaca pentru copii, serviciu de concierge, camera de bagaje. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit in intregul hotel.

Pentru turistii insotiti de animale de companie, numai cu carnet de sanatate, se percepe o taxa in functie de talia acestuia intre 20% - 50 % din valoarea unui loc de cazare pe zi.

La receptia hotelului, turistii vor achita taxa de promovare turistica, stabilita de administratia locala, care se incaseaza astfel: 2 lei/ adult/ zi si 1 leu/ copii cu varsta peste 6 ani, studenti, pensionari/ zi si taxa salvamont 2 lei/ persoana (adulti)/ sejur.

Suplimente optionale:
- servicii de masa: minim 50 lei/ persoana/ zi
- servicii de tratament: 36 lei/ persoana/ zi.
Pentru a beneficia de tariful de mai sus la tratamentul balnear si o cosultatie gratuita la medicul balneolog, turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate. In zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear.
- servicii SPA: sauna uscata finlandeza, sauna cu infrarosu, jacuzzi, salina; se rezerva si se achita la receptie in functie de tarifele actualizate in vaza modificarilor tarifelor energiei electrice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.