Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gradina Morii

Descriere

Situat in parcul Gradina Morii, lapoalele dealului Solovan, Hotel Gradina Morii ofera camere cu minibar si TVprin cablu. Sunt disponibile WiFi gratuit si parcare privata gratuita.
Camerele luminoase si aerisite aleHotelului Gradina Morii au decor cu influente austriece. Toate camerele includincalzire, baie privata i uscator de par.
Restaurantul Hotelului Gradina Moriiserveste mancaruri romanesti traditionale si din bucataria internationala.Barul ofera o terasa de vara si o gama larga de bauturi alcoolice sinon-alcoolice, inclusiv cocktail-uri. De asemenea, este disponibila o sala deconferinte.
Situat in hol, magazinul deartizanat ofera suveniruri traditionale, realizate manual, din regiuneaMaramures. Muzeul Satului din Maramures este la 4,9 km de hotel, iar MemorialulVictimelor Comunismului se afla la 1,5 km. Sapanta se gaseste la 25 km, iarmanastirea Barsana este la 35 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.