Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GUEST HOUSE BORDO

Descriere

Pensiunea Bordo este situata intr-un cartier nou din Obzor, langa doua parcuri mari ale orasului, strada comerciala si mici restaurante pentru mancare, intr-o locatie linistita. Distanta pana la centru este de aproximativ 500 de metri.
Plaja: Plaja cu nisip, la 200 de metri de pensiune. Fundul marii este plat, cu acces lin la apa.
Cazare: Pensiunea Bordo este in functiune din 2010 si a fost renovata in 2019. Casa are 9 camere duble, 2 camere duble mari cu posibilitate de pat suplimentar si 3 apartamente si 1 garsoniera. Casa are trei etaje, nu are lift. Camerele sunt cu mocheta. Toate camerele au o terasa - exista masa si scaune din plastic pe terasa si un uscator de rufe. Unele camere au vedere partiala la mare.
DBL 2+0: aprox 13 mp. Camerele duble au doua paturi de o persoana care pot fi folosite ca pat dublu. Camera dispune de aer conditionat, TV cu ecran plat, mini frigider, ulcioare cu apa calda, cesti de ceai si bauturi racoritoare. Cazare maxim 2 adulti.
DBL 2+1 LARGE: aprox 15mp. Au doua paturi de o persoana) si un pat suplimentar suplimentar - canapea extensibila de o persoana. Camera dispune de aer conditionat, TV cu ecran plat, mini-frigider, ulcioare cu apa calda, cani de ceai si bauturi racoritoare. Capacitate maxima 3 adulti.
STUDIO 2+1: aprox 20 mp. Studiourile sunt compuse dintr-un dormitor si o camera de zi. Patul din dormitor este un pat dublu cu dimensiunile 164/190 iar in living se afla un pat de o persoana. In living exista o chicineta separata - cu frigider, aragaz, aspirator, prajitor de paine, ceainic. Apartamentul este dotat cu toate ustensilele de uz casnic necesare - tigai, tigai, boluri, serviciu de cina, serviciu de cafea, cani de ceai si bauturi racoritoare si tacamuri. Exista, de asemenea, o zona de luat masa. Exista, de asemenea, aer conditionat, TV cu ecran plat, mini-frigider. Cazare maxima - 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
1-BR APP 2+1 / 2+2: aprox 45 mp. Apartamentul este compus dintr-un dormitor si un living/dormitor. Patul din dormitor este compus din 2 paturi de o persoana impreuna, iar patul din living este o canapea extensibila. In living exista o chicineta separata - cu frigider, aragaz, extractor, prajitor de paine, ceainic. Apartamentul este dotat cu toate ustensilele de uz casnic necesare - tigai, tigai, boluri, serviciu de cina, serviciu de cafea, cani de ceai si bauturi racoritoare si tacamuri. Exista, de asemenea, o zona de luat masa. Apartamentul are si aer conditionat, TV cu ecran plat, mini frigider. Cazare maxima - 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Un patut este disponibil gratuit la cerere prealabila.
Hotelul si facilitatile adiacente nu sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati. Hotelul nu dispune de facilitati adaptate pentru a gazdui persoane cu dizabilitati.
Animalele de companie nu se accepta.
La dispozitia oaspetilor este o receptie la primul etaj, exista un loc de vara in aer liber cu gratar si aragaz - clientii pot gati afara. De asemenea, exista mese, banci si ustensile. Pentru copii - exista un tobogan si un leagan.
Parcare: Parcare publica - nepazita, situata aproape de casa, pana la epuizarea locurilor. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica tarifele de parcare in orice moment.

Check-in: dupa ora 14:00
Check-out: pana la ora 11:00

Sport si divertisment:
Acces gratuit la internet Wi-Fi in toata casa

Pentru copii:
Tobogan si leagan

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.